Nieuws

Blijf op de hoogte

Specialisaties en deskundige begeleiding bij Therapiecentrum Veenstade

Specialisaties en deskundige begeleiding bij Therapiecentrum Veenstade

🏠 Professionele fysiotherapie, comfortabel bij jou thuis. Persoonlijke zorg op maat. Neem contact op voor meer informatie. 0578-572990.

🏠 Professionele fysiotherapie, comfortabel bij jou thuis. Persoonlijke zorg op maat. Neem contact op voor meer informatie. 0578-572990.

💪 De 5 meestvoorkomende (sport)blessures, een voorspoedig herstel en deskundige zorg bij Veenstade! 0578-572990.

💪 De 5 meestvoorkomende (sport)blessures, een voorspoedig herstel en deskundige zorg bij Veenstade! 0578-572990.

Dry Needling

Bij Veenstade bieden we de effectieve behandelmethode van dry needling aan, gericht op het uitschakelen van triggerpoints die kenmerkend zijn voor myofasciale pijn in spieren.

Hoe werkt Dry Needling?

Tijdens de behandeling maakt onze gespecialiseerde therapeut gebruik van een ”droge” dunne acupunctuurnaald. Het aanprikken van triggerpoints leidt tot een voelbare daling van spierspanning, met als resultaat pijnvermindering en een betere beweeglijkheid. Dry needling verschilt van acupunctuur omdat het specifiek gericht is op triggerpoints in spieren. 

Indicaties voor Dry Needling.

Dry needling is geschikt voor diverse pijnklachten, waaronder pijnlijk/stijve spieren, gewrichtsaandoeningen, wervelkolomaandoeningen, armklachten en hoofdpijn.

Voordelen van Dry Needling!

Ondanks soms als onprettig ervaren, is dry needling zeer effectief. Directe spierontspanning resulteert in snelle pijnafname en bevordert spierfunctie. Het vergroot beweeglijkheid, kracht en coördinatie. Dry needling is een integraal onderdeel van onze totale behandelaanpak.

Dry Needling behandeling bij Veenstade:

Onze therapeut lokaliseert eerst het triggerpoint en plaatst vervolgens het naaldje in de spier. De behandeling is veilig en wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Na de behandeling kan de spier enkele uren tot twee dagen gevoelig, stijf of beurs aanvoelen. Dit is een normale reactie en duidt op het effect van de behandeling.

Ervaar zelf de positieve effecten van dry needling. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak en ontdek hoe onze gespecialiseerde fysiotherapeuten jou kunnen ondersteunen op weg naar herstel.

Dry Needling Bij Veenstade bieden we de effectieve behandelmethode van dry needling aan, gericht op het uitschakelen van triggerpoints die kenmerkend zijn voor myofasciale pijn in spieren. Hoe werkt Dry Needling? Tijdens de behandeling maakt onze gespecialiseerde therapeut gebruik van een ”droge” dunne acupunctuurnaald. Het aanprikken van triggerpoints leidt tot een voelbare daling van spierspanning, met als resultaat pijnvermindering en een betere beweeglijkheid. Dry needling verschilt van acupunctuur omdat het specifiek gericht is op triggerpoints in spieren.  Indicaties voor Dry Needling. Dry needling is geschikt voor diverse pijnklachten, waaronder pijnlijk/stijve spieren, gewrichtsaandoeningen, wervelkolomaandoeningen, armklachten en hoofdpijn. Voordelen van Dry Needling! Ondanks soms als onprettig ervaren, is dry needling zeer effectief. Directe spierontspanning resulteert in snelle pijnafname en bevordert spierfunctie. Het vergroot beweeglijkheid, kracht en coördinatie. Dry needling is een integraal onderdeel van onze totale behandelaanpak. Dry Needling behandeling bij Veenstade: Onze therapeut lokaliseert eerst het triggerpoint en plaatst vervolgens het naaldje in de spier. De behandeling is veilig en wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Na de behandeling kan de spier enkele uren tot twee dagen gevoelig, stijf of beurs aanvoelen. Dit is een normale reactie en duidt op het effect van de behandeling. Ervaar zelf de positieve effecten van dry needling. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak en ontdek hoe onze gespecialiseerde fysiotherapeuten jou kunnen ondersteunen op weg naar herstel.

Heeft u gewrichtsartrose en klachten of krijgt u binnenkort een nieuwe heup of knie? Bij Veenstade zorgen we samen voor het verminderen van klachten, het verbeteren van functioneren en een voorspoedig herstel.

Door middel van adviezen, manuele behandelingen en revalidatie, kunt u straks weer pijnvrij en gezond bewegen! 

#Fysiotherapeuten 
#Specialisten
#Huisartsen
#Orthopeden

Heeft u gewrichtsartrose en klachten of krijgt u binnenkort een nieuwe heup of knie? Bij Veenstade zorgen we samen voor het verminderen van klachten, het verbeteren van functioneren en een voorspoedig herstel. Door middel van adviezen, manuele behandelingen en revalidatie, kunt u straks weer pijnvrij en gezond bewegen! #Fysiotherapeuten #Specialisten #Huisartsen #Orthopeden

Afspraak maken? 0578-572990/info@veenstade.nl

Afspraak maken? 0578-572990/info@veenstade.nl

Sporter van de maand

Elke maand zetten we een sporter in de spotlight. Deze keer is …….. sporter van de maand mei! …… is een zeer trouwe gast die al jaar en dag bij Fysio Fit Veenstade komt. Soms wel twee keer per dag!